Lütfen bekleyin..



Ücretsiz fotoğrafçılık kursu verilecek

01 Kasım 2015, 15:11 - Okunma: 3081

Batmanlı Fotoğraf Sanatçısı Hasan Açan, Gençlik ve Kültür Evi bünyesinde ücretsiz fotoğrafçılık kursu verecek.

Batman Gençlik Evi Fotoğraf Kulübü eğitmeni ve TPAO çalışanlarından Fotoğraf Sanatçısı Hasan Açan, Gençlik ve Kültür Evi bünyesinde ücretsiz fotoğrafçılık kursu verecek.
Konuyla ilgili bilgi veren Hasan Açan, Gençlik ve Kültür Evi bünyesinde 11 Kasım-06 Ocak tarihlerini kapsayan sürede ücretsiz fotoğraf kursu vereceklerini belirti.
Ücretsiz kurslarla binden fazla kişi derneklerine ait DSLR makineleri ücretsiz kullanma imkânına sahip olduklarını belirten Açan, “Kurslarda fotoğrafçılığın temellerini, çekim tekniklerini, filtreler, kompozisyon, fotoğrafçılık terimleri ve birbirinden önemli konuların yanında yakın bölge ve civar il, ilçelere geziler yapılarak çekim teknikleri pekiştirilmektedir.  Fotoğrafçılık derslerimizle daha iyi fotoğraflar çekmenin inceliklerini öğrenmeye sizi de bekliyoruz. Kursiyerlerimiz atölyemize ait DSLR Fotoğraf makinelerini eğitim süresince ücretsiz kullanıyor ve kurs sonunda çektikleri başarılı fotoğrafları yine ücretsiz sergileme imkânına sahip oluyorlar.” dedi.
Açan, “Eğitimlerimiz 25’er kişilik modern ve ferah atölyelerde projeksiyon cihazları eşliğinde verilecektir. Dersler her hafta Çarşamba ve Perşembe günlerinde 18.00-20.00 saatleri arasında Sağlık Mahallesinde bulunan Eski Tekel Binası Gençlik ve Kültür Evi’nde yapılacaktır.” şeklinde belirtti. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları tarafından “Direniş Önderi Hazret-i Muhammed” temasıy..
Batman'da uçakla seyahat talebinin her geçen gün arttığını belirten TÜR..
Bölgedeki kazı çalışmalarının her geçen gün yeni tarihi buluntular ortaya ç..
İslam sanatının, sadece estetik bir anlayış değil, aynı zamanda derin bir m..
Batman Valisi Ekrem Canalp’in girişimleriyle Kültür ve Turizm Bakanlığı ile..
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Bölgese..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=