Lütfen bekleyin..



Batman’da seçim manzaraları

01 Kasım 2015, 18:14 - Okunma: 2473

Batman’da 105 yaşındaki bir kadın tekerlekli sandalyeyle, yatalak bir hasta ise ambulansla sedye üzerinde getirildiği okulda oyunu kullandılar.

Batman’da 105 yaşındaki bir kadın tekerlekli sandalyeyle getirildiği okulda oyunu kullanırken yatalak bir hasta ise ambulansla sedye üzerinde getirildiği okulda oyunu kullandılar.

Meydan Mahallesinde ikamet eden ve yürüyemeyen Şemsihan Kurt (105), torunu Remzi Kurt tarafından oy kullanacağı okula getirildi. Meydan Ortaokuluna getirilen yaşlı kadın okuldaki görevlilerin yardımıyla binanın ikinci katına çıkarıldı.

Ayrıca yatalak olan 51 yaşındaki Şefik Santallı da  Çamlıca Mahallesindeki evinden ambulansla alınarak oy kullanacağı Adem İlkkılıç İlkokuluna sedyeyle getirildi.

Sağlık görevlileri tarafından okulun ikinci katındaki 1134 nolu sandığa sedyeyle taşınan Santallı, burada görevlilerin yardımıyla oyunu kullandı.

Oy kullanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu söyleyen Santallı, seçimin herkes ve özellikle Türkiye için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. (M.Fatih Akgül- İLKHA)

 

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Kozluk ilçesinde bir şahsın evinde, bahçesinde ve kullanımınd..
Batman'da, 10 yıl önce Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahiplerine kurba..
Fidan ve ağaç ekilen en uygun dönemin kışı yumuşak geçen yerlerde sonbahar,..
Batman İslami sivil toplum kuruluşları tarafından 'Aksa Tufanı'nın ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'da uyuşturucuya müdahale sayısının m..
Batman'da birçok ailenin, yüksek kiralar ve konut bulma zorluğu nedeniy..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=