Lütfen bekleyin..



Batman Emniyet Müdürlüğünden “şüpheli poşet” açıklaması

27 Eylül 2021, 11:48 - Okunma: 635

Batman’da kimliği henüz öğrenilemeyen bir şahsın yol kenarına bıraktığı ve bomba imha uzmanı tarafından patlatılan poşetin ardından el bombasına ait parçalar görüldüğü bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 25 Eylül’de Batman Emniyet Müdürlüğünün Haber Merkezine saat 21.54’de Gültepe Mahallesi Marangozcular Sitesi civarında şüpheli bir şahsın olduğu ihbarı yapıldığı belirtildi.

Ekiplerin, çevrede yapmış oldukları geniş çaplı araştırmalar neticesinde yol kenarında şüpheli bir poşetin olduğunun tespit edildiği ifade edildi.

Çevre güvenliği alınarak, bomba imha uzman ekiplerinin çağırıldığı belirtilen açıklamada, durumun şüpheli görülmesi üzerine kontrollü patlatma gerçekleştirildiği kaydedildi. Olayda herhangi bir can ve mal kaybının ise yaşanmadığı aktarıldı.

Şüpheli poşetin patlatılması sonrası, olay yerinde yapılan incelemelerde el bombasına ait parçalar görüldüğü belirtilen açıklamada, olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmaların hassasiyetle yürütüldüğü bildirildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da ihbar üzerine satışı yapılan ve etiket bilgisi olmayan 718 ki..
Batman'da dur ihtarına uymayarak kaçan araçta yapılan aramada 8 kilo 45..
Batman'da kasaplara yönelik yapılan denetimlerde uygunsuzluk tespit edi..
Batman'da dolandırıcılık, hırsızlık gibi birçok suçtan aranması bulunan..
Batman Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kent girişinde ..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Gülistan Ca..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=